Lesbrieven Nieuwe Economie

Nieuwe lesbrief online: Inclusieve Economie


Hij staat online, onze nieuwste lesbrief Inclusieve Economie. Met behulp van deze lesbrief verken je met je leerlingen het thema Inclusieve Economie, zodat zij ontdekken wat de oorzaken zijn van economische ongelijkheid, hoe dit de hele samenleving raakt en wat we kunnen doen om economische ongelijkheid tegen te gaan. De lesbrief is bedoeld voor economielessen aan bovenbouw havo- en vwo-leerlingen.

De lesbrief is in te zetten tijdens een lesuur, plug&play te gebruiken en lekker interactief. Met stellingen voor je leerlingen, zoals: Is rijkdom een keuze? En: Is succes een keuze? Deze lesbrief Nieuwe Economie bevat ook andere leuke opdrachten. En als primeur: een animatie waarin we verkennen wat economische ongelijkheid met de gehele samenleving doet.

Slide Animatie Inclusieve Economie

Lees hier meer over de lesbrief

Bestel de lesbrief Inclusieve Economie hier de hele maand november 2023 gratis met de waardeboncode: inclusieveeconomienov
Eerder de lesbrievenbundel gekocht, voeg dan deze nieuwe lesbrief toe door deze eerst aan te kopen met de waardeboncode: bundelinclusieveeco. Daarna vind je de lesbrief automatisch terug in je online leeromgeving.


Geplaatst

in

door

Tags: