Lesbrieven Nieuwe Economie

Symposium 12 oktober: ‘Van wie is het economieonderwijs?’

Docent word je waarschijnlijk niet vanwege het topsalaris. Veel mensen in het onderwijs willen van betekenis zijn voor de volgende generatie. En dat geldt ook voor de gemiddelde economiedocent. Wat leidt tot de vraag: Is een docent een idealist?

Dus wat heb jij als docent of student nodig om verschillende economische perspectieven te hanteren en vernieuwende geluiden te laten horen, zodat die impuls kan worden aangejaagd? En ben je dan activist, realist, of juist allebei? Want van wie is het economieonderwijs eigenlijk?

In aanloop naar de Week van het Economieonderwijs (20 tot 24 november 2023) organiseert Our New Economy, samen met Avans en Future of Work, speciaal voor economiedocenten en -studenten op donderdag 12 oktober 2023 het ééndaagse symposium ‘Van wie is het economieonderwijs?’ in Den Bosch.

Deelname is gratis. Klik hier om meer te weten te komen je aan te melden

Ethnic teacher points to one of her students with a raised hand

Geplaatst

in

door

Tags: