Lesbrieven Nieuwe Economie

Vacature stagiair communicatie

Bij Economieles.nu zoeken we een stagiair communicatie, startdatum zo snel mogelijk. Bij Economieles.nu ontwikkelen we lesbrieven Nieuwe Economie (voor havo en vwo) die leerlingen de kennis en tools geven om economische ideeën te onderzoeken. Maar dan moeten we er wel voor zorgen dat zoveel mogelijk economiedocenten weten dat deze lesbrieven bestaan en gemotiveerd raken om ze te gebruiken in hun lessen.

Als stagiair bij Economieles ondersteun je de manager Marketing & Communicatie om economiedocenten te bereiken. Je belangrijkste taken zijn meedenken met de social media kalender én deze uitvoeren op met name Facebook en LinkedIn. Het meedenken en meehelpen aan het opstellen van verschillende marketingfunnels hoort ook bij deze opdracht. En verschillende ondersteunende communicatietaken, zoals het schrijven van teksten, bijvoorbeeld blogs voor op de WordPress-website en het maken van nieuwsbrieven. In overleg kun je ook je eigen communicatieonderzoek voor je opleiding uitvoeren.

Economieles.nu is een samenwerking tussen non-profitorganisaties Our New Economy en Day for Change. Het kan zijn dat je af en toe ook ondersteunende communicatietaken uitvoert voor één van deze organisaties.

Gezien de aard van de opdracht heeft het onze voorkeur als je op minimaal hbo-niveau studeert. Je ontvangt een goede stagevergoeding, van 400 euro per maand bij een fulltime stage. De opdracht is voor minimaal 20 uur per week, waarbij je grotendeels thuis werkt. Je wordt begeleid door de manager Marketing & Communicatie. Heb je interesse in deze stageopdracht of aanvullende vragen, neem dan contact op met Babette Anhalt (de directeur van Day for Change) via babette@economieles.nu.


Geplaatst

in

door

Tags: