Lesbrieven Nieuwe Economie

Back to School-actie verlengd

Heb je al gebruik gemaakt van onze Back to School-actie? Waarbij je onze nieuwe lesbrievenbundel aan het begin van dit schooljaar gratis kon bestellen, om dit hele schooljaar je economielessen te vernieuwen?

Helaas zijn er abonnees die de laatste editie van de TEO later ontvangen hebben, waardoor ze onze advertentie te laat zagen en helaas geen gebruik meer konden maken van onze Back to School-actie. Daarom hebben we de actie verlengd tot en met donderdag 28 september! Het was namelijk zo’n succes dat we iedereen de kans willen geven gebruik te maken van de mogelijkheid onze lesbrievenbundel kosteloos te bestellen met de waardeboncode BACKTOSCHOOL23.

Bestel de lesbrievenbundel met alle huidige en toekomstige lesbrieven Nieuwe Economie hieronder of lees via onderstaande knop eerst meer over de inhoud.


Geplaatst

in

door

Tags: