Lesbrieven Nieuwe Economie

Lesbrieven tijdens de Week van het Economieonderwijs 20 tot en met 24 november

Van 20 tot en met 24 november 2023 is het voor de tweede keer de Week van het Economieonderwijs. Dit is dé week voor toekomstbestendig economieonderwijs in Nederland voor onder andere het voortgezet onderwijs. Het inhoudelijke programma van de Week van het Economieonderwijs geeft inspiratie over hoe binnen het vak Economie ruimte kan ontstaan voor verschillende economische denkkaders. Zoals over de Nieuwe Economie. Want hier staan studenten, docenten en het bedrijfsleven om te springen. Zodat het economieonderwijs beter gaat aansluiten bij het werkveld en de samenleving van nu én wat er nodig is voor de toekomst.
De week wordt ontwikkeld voor en door onderwijsprofessionals. En natuurlijk is Economieles.nu erbij betrokken aangezien Our New Economy deze week mede-organiseert. En onze partner Goldschmeding Foundation deze week ondersteunt. Samen met Leren voor Morgen en Het Groene Brein geven we deze week vorm.
Wil je tijdens de Week van het Economieonderwijs meer zien en beleven over onze lesbrieven Nieuwe Economie? En handvatten en inspiratie vinden om je economieonderwijs toekomstbestendig te maken? Blijf dan op de hoogte van ons aanbod tijdens deze week via onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn en/of Facebook (zie rechtsboven deze pagina).


Geplaatst

in

door

Tags: